STREHE NA NOVOGRADNJAH IN ADAPTACIJE STREH NA OBSTOJEČIH OBJEKTIH

"Imeti streho nad glavo", "ponuditi nekomu streho" ... Mi vam streho naredimo.

Streha je tisti element objekta, ki zagotavlja več funkcij in je hkrati podvržen različnim obremenitvam. Morda bi lahko celo rekli, da gre za najbolj izpostavljen več funkcijski element ovoja stavbe. Streho preizkušajo veter, dež, sneg, toča, vročina ...

Strehe razdelimo na ravne in poševne oz. strehe v naklonu. Slednje so še vedno v večini. Tudi v našem podjetju izdelujemo predvsem poševne strehe, največ klasičnih dvokapnic, glede na načrte in želje pa se seveda prilagajamo investitorjevi izbrani arhitekturi in izvedemo tudi druge oblike streh.

Izdelujemo strehe na novogradnjah in saniramo strehe na obstoječih objektih. Še posebej pri rekonstrukcijah in adaptacijah starih streh se izkaže prednost tesarskih mojstrov z izkušnjami, saj obstoječi objekti v sebi skrivajo marsikatere omejitve.

Strehe izdelujemo že več kot pol stoletja. Vmes so se zamenjale tri generacije, od začetkov do danes pa se je naš način dela močno posodobil. Med drugim imamo tudi lastno CNC računalniško linijo za natančen razrez lesa.

Vgrajujemo kakovostne materiale, seznanimo vas z možnostmi, strokovno predstavimo razlike/prednosti, pretehtamo možne kompromise, vse skupaj pa nadgradimo z bogatimi izkušnjami iz terena. Praktični nasveti so ena od večjih dodanih vrednosti.

Želimo si, da je naš skupen pristop tak, da lahko z izvedbo in izborom materialov objektu podaljšamo življenjsko dobo in zmanjšamo stroške - tako bivanja kot tudi vzdrževanja.

IZVAJAMO TESARSKA, KROVSKA IN KLEPARSKA DELA

e1b1121b-eac0-4c94-b519-a1d267c35b5c

Strehe na novogradnjah

2e85b480-c123-4c53-88d0-9cf84e5ccd47

Adaptacije streh

47f28b68-8652-4fe6-8a76-46e0ce5bdf0f

Rekonstrukcije streh