Ukvarjamo se z leseno gradnjo

Tesarstvo Mehlin je družinska obrt z več kot pol stoletja dolgo tradicijo. Združujemo znanja in izkušnje treh generacij.

Nudimo tesarska, krovska in kleparska dela, lahko pa tudi samo tesarska in krovska.

Na primeru izvedbe strehe to pomeni, da izdelamo strešno konstrukcijo, streho pokrijemo s kritino in poskrbimo za kleparske zaključke.

Izdelujemo tudi lesene skeletne hiše do faze zunaj dokončan objekt, skeletne prizidke in nadgradnje obstoječih objektov, pa nadstreške, lope, skeletne garaže, poslovne in gospodarske objekte, plezalne stene za izvoz v tujino, kot partner avstrijskega podjetja Kulmer edini v Sloveniji montiramo priznane strešne elemente Kielsteg (primer projekta: Lidl Vojkova, Ljubljana) ...

Sedež podjetja je na Škofljici blizu Ljubljane. Tam imamo veliko obratovalnico, ki je ena naših večjih konkurenčnih prednosti. Naša celotna infrastruktura potrjuje kompleksnost našega poslovanja, širjenja in sobivanja z napredkom.

Zavedamo se, da sodobno gradbeništvo zahteva kompleksna znanja. Vešči smo računalniških programov, ki nam olajšajo delo, imamo znanja s področja gradbene fizike, stalno se informiramo o materialih na trgu, spremljamo zakonodajo, trende v arhitekturi ...

Izkušnje kažejo, da stranke cenijo našo strokovnost, kakovostne rešitve in predloge ter korektno sodelovanje.

Kako lahko pomagamo vam?

Želite ponudbo za vaš projekt?