Zakaj prav mi?

Tesarstvo Mehlin je družinska obrt z več kot pol stoletja dolgo tradicijo. V obratovalnici na Škofljici združujemo tesarska znanja in izkušnje treh generacij.

Zavedamo se, da so želje oz. projekt, s katerim pridete do nas, za vas velikega pomena. In kot takšnega ga tudi obravnavamo. Izkušnje kažejo, da stranke cenijo našo strokovnost, kakovostne predloge in rešitve ter korektno sodelovanje.

Zavedamo se, da sodobno gradbeništvo zahteva kompleksna znanja. Vešči smo računalniških programov, ki nam olajšajo delo, imamo znanja s področja gradbene fizike, stalno se informiramo o materialih na trgu, spremljamo zakonodajo, trende v arhitekturi ...

Poleg bogatih izkušenj in znanj je zagotovilo za naše strokovno opravljeno delo tudi sodobna in kakovostna oprema. Naša celotna infrastuktura potrjuje kompleksnost našega poslovanja, razvoja in sobivanja z napredkom.

A vsa mehanizacija je seveda brez pomena, če v ospredju zgodbe ni uigrane in izkušene delovne ekipe. Ponosni smo, da imamo marljive, strokovne in lojalne delavce, s katerimi skrbimo za kakovosten izdelek in zadovoljstvo strank.

Skozi delo in odnos smo si pridobili status zaupanja vrednega podjetja.

Osnova za uspešno izveden projekt je grajenje obojestranskega zaupanja. Prav zato je naše največje merilo uspešnosti naročnikovo zaupanje v naše sodelovanje in njegovo zadovoljstvo ob končanju naših del. Ter seveda vsa nadaljnja priporočila, ki iz tega zadovoljstva izhajajo.

Svoje delo opravljamo z veseljem in vizijo. Pomagamo vam uresničiti vaše želje in pri tem poskrbimo za dogovorjeno kakovost.

FB_IMG_1582223274017

ZATO NAS LJUDJE PRIPOROČAJO

photo-1503387762-592deb58ef4e

Znanje & izkušnje

photo-1501770118606-b1d640526693

Predlogi & rešitve

photo-1496115965489-21be7e6e59a0 (2)

Zaupanje & sodelovanje

Da bova z ženo nekega dne bivala v svoji hiši, sva vedela že leta nazaj. Da bo to hiška, ki bo prijazna do prebivalcev in narave, tudi. Kljub želji in načrtom je končna odločitev o gradnji hiše nekaj posebnega in za večino od nas enkratnega v življenju. Zato je še kako pomembno, s kom se podaš v to lepo zgodbo. V zgodbo, ki na drugi strani pomeni tudi veliko odgovornost in nenazadnje finančni zalogaj. Zato mora ob tebi stati partner, ki mu lahko povsem zaupaš tako po strokovni kot po človeški plati.

Tesarstvo Mehlin sva spoznala preko najine prijateljice in izvrstne arhitektke, ki je z mojstri že večkrat uspešno sodelovala. Pravijo, da naš "šesti čut" nikoli ne laže in tako je bilo tudi po našem prvem sestanku z Janezom, kjer nama je skozi bogate izkušnje in široko znanje predstavil glavne značilnosti njihovih lesenih skeletnih hiš. Odločitev za izvajalca je bila sprejeta v tistem hipu. “Ve, kaj govori in to zna tudi narediti”, je bila moja misel. In ta občutek se je še okrepil, ko smo se spoznali z Jakom, ki je načrte hiše pretopil v računalniški 3D model. Delovni sestanki, piljenje detajlov, finalizacija delavniških načrtov in izdelava skeletnih segmentov sten hiše so potekali tako jasno, natančno in usklajeno, da je to samo krepilo tisti nezgrešljivo dober občutek, da našo leseno skeletno hišo gradijo pravi mojstri, ki jim z veseljem popolnoma zaupaš. Pri vseh dogovorih in srečanjih moram še posebej podčrtati človeško toplino vseh pri družinskem podjetju. Ta skupaj z znanjem in polstoletnimi izkušnjami zagotavlja ustvarjalno sodelovanje in dosego zadanega cilja.

Cilj, do katerega smo prišli skupaj s Tesarstvom Mehlin, je bil dosežen, ko se je na gradbišču pojavil njihov kamion, na katerem so pripeljali naš novi dom… “Dvigalo!” je navdušeno klicala hčerka. In tu se je znova pokazala virtuoznost mojstrov - usklajen orkester je pod nezgrešljivim vodenjem dirigenta Jake v pičlih petih dneh postavil hiško do zadnjega strešnika.

Iskrena hvala!

- Rajka in Damjan S.

S Tesarstvom Mehlin sem sodeloval prvič, čeprav je bil to že moj sedmi projekt izgradnje stanovanjskega objekta od načrta do ključa. Za skeletno gradnjo sem se odločil prvič, ker gre za hitro in čisto gradnjo, ki je obenem tudi ekološka.

Tesarstvo Mehlin mi je priporočil prijatelj in na prvi sestanek sem se odpravil povsem brez pričakovanj, samo da malo "potipam" ,vendar sem že s prvega sestanka presenečeno odšel z odličnim vtisom, s tretjega pa že zelo zadovoljen s končanimi načrti, detajli in dogovorom o ceni in rokih. V naslednjih treh tednih je hiša stala, brez enega samega zapleta, brez sivih las in tudi brez kupa gradbenih ostankov, saj so izvajalci za seboj pospravili tako, kot je treba.

 

V hiši bivam že dve leti, zato jo z oceno odlično lahko ocenim tudi kot uporabnik. Mirno lahko rečem, da je Tesarstvo Mehlin iz Škofljice najboljši obrtnik (izvajalec), s katerim sem sodeloval. Odlikuje ga tako hitrost kot kvaliteta, kar je sicer redko sozvočje in zato bom s takim izvajalcem delal tudi pri novih projektih.

- Igor Š.

 

Naša zgodba o sodelovanju se je začela, ko sva prišla po naključju v stik z Jakom. Namreč že dalj časa sva si želela leseno hišo, ki pa je bila po najinih preračunih in poizvedovanju naokrog, za najin žep enostavno predraga. Tako smo bili ravno v fazi  snovanja naše hiše, tik pred vložitvijo gradbenega dovoljenja v klasični zidani izvedbi. Po pogovoru tistega večera z Jakom in najinemu pogovoru pozno v noč, sva bila odločena, da bo naša hiša skeletna in da jo bo delal Jaka s svojo ekipo. Sama gradnja in z njo povezani stroški so bili predstavljeni tako, da se je takoj začutilo željo po tem, da se nekomu pomaga uresničiti njegovo željo. Takoj po prvem sestanku se je med nami ustvarilo zaupanje, kar je pri takem projektu zelo pomembno, predvsem zaradi zagotovljene kakovosti in fleksibilnosti ekipe Tesarstva Mehlin Škofljica ter seveda ob upoštevanju naših finančnih zmožnosti.

Ni lepšega kot dan, ko ti po cesti pripeljejo TVOJO hišo! In občutek, ko ti v tednu dni - vmes nam je ponagajalo vreme - fantje postavijo čisto tvoj, lasten dom!

Hvala ekipi Tesarstva Mehlin Škofljica za vso pomoč, za pripravljenost odgovarjati na nešteto vprašanj in razreševati dileme in še danes, ko ima hiša zaključeno zunanjost in ko počasi z lastnim delom v notranjosti zaključujemo hišo, pripravljenost odgovoriti na vsak telefonski klic in nama svetovati.

- Matej in Matej O.

To je res zaupanja vredna firma, ki pozna svoj posel ter kvalitetno, strokovno in s posluhom ustreže vsaki želji kupca. Toplo priporočam.

- Franc Š.

Pozdravljeni, tudi mi imamo zelo zelo dobro izkušnjo s Tesarstvom Mehlin iz Škofljice. Iskali smo izvajalca skeletne gradnje za objekt na Rakitni pri Ljubljani. Ko sem se dogovoril za sprejem pri njih, sem imel izdelan delavniški načrt, ki mi ga je izdelal nek drugi tesar po naših pričakovanjih. Sprejel me je gospod Jaka in po kratkem času sem videl, da obvlada. Načrt je priredil tako, da je bil še dodatno protivetrno ojačan, poleg tega pa je predlagal drugačne tramove po ostrešju, kar je pocenilo zadevo. Zmenila sva se v pol ure, dva dni  kasneje mi je poslal ponudbo, ki je bila za razliko od drugih zelo korektna. Poleg tega pa imajo montažo v ceni lesa, vsi drugi so imeli postavko montaže in dostave posebej.

Izvedba je potekala kot dogovorjeno. Naj povem, da so tudi sosedje hodili gledat in se niso mogli načuditi hitrosti izvedbe, poleg tega so vsi detajli izredno lepo dodelani in končni izdelek je TOP. Zelo priporočam ekipo Mehlin in jo hvalim povsod. Zelo zelo priporočam Jako in ekipo.

- Andrej J.

Bolj ko se je v stanovanju kazala plesen, večje težave je imel sin z kašljem in zamašenimi sinusi. Plesen smo sproti sanirali, ampak od jeseni pa vse do pomladi, ko je povsod največ plesni, smo se spopadali s sinovim groznim,dušečim kašljem. Potrjena mu je bila alergija na plesen. 

Ko sva začela razmišljati o gradnji, sva prebrala ogromno literature o vrstah gradnje in predvsem kako se izogniti plesni. V roke nama je prišla literatura o skeletni hiši, ki je prijazna naravi in zdravju. Bolj ko sva se poglabljala v skeletno hišo, bolj nama je bila všeč, v prvi vrsti zaradi sinovega zdravja. Ko pa sva prvič stopila v skeletno hišo, je odločitev padla, "skeletna hiša je prava za nas". 

Ker nam je bilo Tesarstvo Mehlin najbližje, sva se z njimi dogovorila za sestanek. Zaradi korektnega odnosa, prijaznosti in  ustrežljivosti, sva sanje in želje o naši hiši zaupala njim.  

Jeseni smo se preselili v hišo. Že po prvih tednih se je sinov kašelj umirjal in  po parih mesecih se je stanje tako umirilo, da ne potrebuje več zdravil!

Skeletna hiša ni le prijazna zdravju, je tudi izjemno varčna in topla, zato jo priporočam vsem ki jim je mar za svoje zdravje in zdravje svojih najbližjih!

Zaupajte svoje sanje Tesarstvu Mehlin in že kmalu bodo te sanje postale resničnost! 

- Ana B.

Želite ponudbo za vaš projekt?