LESENE SKELETNE HIŠE

Vas zanima lesena hiša? Spoznajte naš način skeletne gradnje.

Lesene skeletne hiše izdelujemo 20 let, z leseno gradnjo pa se ukvarjamo več kot 50 let.

Na Škofljici blizu Ljubljane imamo veliko obratovalnico in vso potrebno opremo za natančno izvedbo lesenih skeletnih hiš. Obsežna in sodobna lastna infrastruktura je zagotovo ena naših večjih konkurenčnih prednosti.

Podjetje trenutno vodi tretja generacija v družini. Izkušnje in znanja stalno nadgrajujemo in skrbimo za razvoj. Dobro se namreč zavedamo, da sodobno gradbeništvo zahteva kompleksna znanja. Vešči smo računalniških programov, ki nam olajšajo delo, imamo znanja s področja gradbene fizike, stalno se informiramo o materialih na trgu, spremljamo zakonodajo, trende v arhitekturi ...

Izkušnje kažejo, da stranke cenijo našo strokovnost in izkušnje iz terena, s katerimi pristopamo k obravnavanju vsakega individualnega projekta. Marsikdaj s svojimi predlogi oziroma rešitvami pomagamo optimizirati projekt.

V naši ponudbi ni tipskih hiš iz kataloga in tudi ne izvedbe hiše na ključ. Lesene skeletne hiše izdelujemo največ do faze zunaj dokončan objekt in na podlagi investitorjevih lastnih načrtov. Tako je vsaka hiša resnično prilagojena željam, zahtevam, potrebam in življenjskemu slogu posameznega naročnika.

Na naročnikovo željo lahko izvedemo tudi manj del, kot jih obsega 3. podaljšana gradbena faza, kar je idelano za vse, ki bi radi določena dela opravili v lastni režiji.

Kaj iščete in želite vi? Varnost, pasivnost, varčnost, ugodno ceno ...?
Mi smo zagovorniki kvalitete bivanja, vključujoč vse potrebne komponente. Smo mnenja, da mora biti hiša grajena tako, da je konstrukcijsko močna, da nudi občutek varnosti in da je bivanje v njej prijetno v vseh letnih časih. Stroški pa majhni.

Več o naših skeletnih hišah si lahko preberete v vsebini znotraj zavihkov Skeletne hiše in Konstrukcijski sistem. Na voljo je tudi galerija nekaterih že izdelanih hiš. Odgovore na splošna, največkrat zastavljena vprašanja glede naše izdelave hiš, pa najdete v zavihku Pogosta vprašanja.