LESENA SKELETNA HIŠA - PRIJETNO, ZDRAVO IN VARČNO BIVANJE.

Klasični skeletni sistem predstavlja drugi najstarejši način lesene gradnje. V primerjavi s svojo predhodnico - kladno gradnjo - je skeletna pomenila občuten gradbeni napredek; z njo so zacvetele prestolnice evropskih dežel. Skeletne hiše zavidljive starosti, ki priča o trajnosti in uspešnosti te gradnje, še danes krasijo stara mestna jedra v Nemčiji, Franciji, Angliji, Belgiji, na Poljskem ... in veljajo za arhitekturne bisere.

Skeletna konstrukcija je izdelana tako, da izraža svojo moč in trajnost. Zgodovinske izkušnje kažejo, da je običajna življenjska doba teh konstrukcij od 150 do 300 let, lahko pa tudi 500 let ali več … Za najstarejšo ohranjeno stavbo skeletne konstrukcije velja Cressing Temple v Angliji. Zgradili so ga leta 1137! 

  1. Nizkoenergijska hiša

  2. Zdravo in prijetno bivalno okolje

  3. Naravni materiali

  4. Hitra gradnja

  5. Natančna gradnja

  6. Potresno varna gradnja

LESENE SKELETNE HIŠE IZDELUJEMO NAJVEČ DO FAZE ZUNAJ DOKONČAN OBJEKT. NA NAROČNIKOVO ŽELJO LAHKO POSTAVIMO TUDI SAMO SKELETNO KONSTRUKCIJO, KAR JE IDEALNO ZA VSE SAMOGRADITELJE. ZA TISTE, KI ŽELIJO Z LASTNIMI ROKAMI SOUSTVARITI SVOJ NOVI DOM. ZAUPAJTE NAM SVOJE ŽELJE IN SKUPAJ BOMO NAŠLI OPTIMALNO REŠITEV.

Z leseno gradnjo se ukvarjamo že več kot 50 let, leta 1999 pa smo izdelali prvo skeletno hišo. 

Pri nas ne izdelujemo zgolj hiš, temveč želimo, da se vam že ob sodelovanju z nami vzbudi občutek, da nastaja dom. Vaš dom. Kot tak mora odražati vaš značaj, vaše želje, zahteve in konec koncev seveda tudi sanje. Čeprav jih je v ponudbi mnogo, marsikdaj tipska lesena hiša ne ustreza vsemu naštetemu. (Tudi) takrat lahko pridete do nas in skupaj bomo uresničili pričakovano.

Mi vam izdelamo hišo po vaših bivalnih željah in potrebah, vse skupaj oplemenitimo s svojim znanjem in z izkušnjami ter tako na temelje postavimo vašo hišo. Unikatno, tisto 'tapravo' ... Da boste v njej udobno, varčno in varno preživeli lepši del svojega življenja. 

Delamo za vas in to na način kot bi delali zase! Strokovno, kakovostno, natančno, z izbranimi materiali in s sodobno opremo. Predvsem pa v sodelovanju z vami in ostalimi izvajalci del na vaši hiši.

Oddajte svoje povpraševanje

Vaše osebne podatke z obrazca bomo uporabili samo za posredovanje odgovora na vaše vprašanje. Ob nadaljnjih dogovorih in v želji po morebitni pripravi ponudbe, pred odpošiljanjem le-te prejmete v podpis soglasje o strinjanju z zbiranjem, hranjenjem in obdelovanjem vaših osebnih podatkov. Podrobnejše informacije o tem, kako družba Tesarstvo Mehlin d.o.o. ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo v zavihku Politika o varovanju osebnih podatkov.

Pošlji

TESARSTVO MEHLIN D.O.O.
Primičeva ulica 20, 1291 Škofljica, Slovenija
Telefon: 031 339 679
info@mehlin.si