SKOZI DELO IN ODNOS SMO SI PRIDOBILI STATUS USPEŠNEGA IN ZAUPANJA VREDNEGA PODJETJA.

Tesarstvo Mehlin je družinska obrt z več kot pol stoletja dolgo tradicijo. V obratovalnici na Škofljici združujemo tesarska znanja in izkušnje treh generacij.

Srce našega uspešnega delovanja predstavljajo naši delavci. V čast nam je, da je več kot 80 % vse njihove delovne dobe pridobljene prav pri nas. Številke povedo marsikaj, predvsem pa dejanski podatek o lojalnosti in pripadnosti delavcev do “naše hiše”. Zavedamo se, da so zadovoljni zaposleni dobri zaposleni, da se nagrade delijo ter da je delo dobro opravljeno, ko ekipa deluje homogeno, strokovno in ciljno usmerjeno.

 

Naše največje merilo uspešnosti je investitorjevo zaupanje v naše sodelovanje in njegovo zadovoljstvo ob končanju naših del. 

Poleg bogatih izkušenj in znanj je zagotovilo za naše strokovno opravljeno delo tudi sodobna in kakovostna oprema. Delavniške načrte pripravimo s pomočjo računalniškega programa Dietrich's, kvalitetno in natančno obdelavo lesa pa zagotovimo z razrezom na računalniško vodeni liniji CNC nemškega proizvajalca Schmidler.

Vaše želje in potrebe spreminjamo v lastne izzive, naše uspešne skupne zgodbe pa v naložbo za jutri … za nove izzive, nove delovne akcije in nove uspehe. Svoje delo opravljamo z veseljem in vizijo.

TESARSTVO MEHLIN D.O.O.
Primičeva ulica 20, 1291 Škofljica, Slovenija
Telefon: 031 339 679
info@mehlin.si